Våre investeringer

Langsiktig verdibygging

Vi drives av å investere i virksomheter der mennesker skaper noe sammen, der forberedelse møter mulighet, der kunnskap og teknologi møter kreativitet og løsningsorientering slik at gode resultater kan oppstå. 
Figgjo-Main-img

Figgjo

Stiftet 1941 |  Ansatte: 103  |  Omsetning: ca 90 mill.  |  www.figgjo.no

Figgjo AS er en porselenfabrikk på Figgjo i Sandnes. Selskapet ble opprinnelig stiftet i 1941 og har gjennom årene hatt litt ulike navn før det i 1979 skiftet til Figgjo AS. Selskapet er den eneste gjenværende storskala produsenten av porselen, i Norden. Her brukes det tradisjonelt håndverk og et moderne maskineri for å oversette klassisk design til funksjonelt og holdbart porselen. Produktene har gjennom årene vunnet en rekke designpriser i både inn- og utland. Stavanger Investering gikk inn på eiersiden i 1994.

Selskapets aktsomhetsvurderinger – Les mer (ekstern side)
Åpenhetsrapport fra Figgjo - Les mer (ekstern dokument) 

 
Skanem-Main-img

Skanem

Stiftet 1905 |  Ansatte: 1.000  |  Omsetning: ca 1.200 mill.  |  www.skanem.com

Skanem-konsernet er en av Europas største leverandører av selvklebende etiketter. Selskapet ble grunnlagt i 1905 under navnet «Stavanger Blikktrykkeri og Maskinverksted». På slutten av 1980- tallet produserte Skanem metallemballasje for virksomheter over hele Norge. Strategien var å fokusere utelukkende på metallemballasje, og være den største aktøren på markedet. I dag har Skanem produksjonssteder i Norge, India og Kenya. Selskapet ble kjøpt av Stavanger Investering i 1986. 

Åpenhetsrapport fra Skanem – Les mer (ekstern side)
stv-inv-eiendom

Stavanger Investering Eiendom AS

Stiftet 2017

Stavanger Investering Eiendom AS er Rugland-familien sitt eget eiendomsselskap som investerer, eier, drifter og utvikler eiendommer primært i Stavanger-regionen. Selskapet har gjennom årene utviklet eiendommmer for Nordic Choice Hotels i tillegg til kunder både innenfor luftfart,  IT, trening og utdanning.

Selskapets aktsomhetsvurderinger – Last ned dokument (pdf)
Se selskapets eiendomsoversikt