Vilje, evne og lyst til å skape

Kunsten å skape verdier: Stavanger Investering AS drives av å utvikle og lage virksomheter der mennesker skaper noe sammen. Der forberedelse møter mulighet kan store ting skje. Der kunnskap og teknologi møter kreativitet oppstår resultater. Selskapets filosofi er å tenke nytt, vente til de riktige mulighetene dukker opp og så gyve løs på det som kanskje er litt uventet.
Selskapet er et familieeid industri-, eiendoms-, og investeringsselskap. Familiens virksomheten startet i 1986 gjennom oppkjøpet av Skanem AS. I 1994 ble majoriteten av aksjene i Figgjo AS kjøpt, økt til 100% i 1995, mens eiendomssatsningen for alvor først startet i 2000 ved oppkjøpet av splitter nye Clarion Hotel Stavanger. Før den tid var eiendomssatsningen knyttet til industrivirksomheten.  
 

Verdier


Lønnsom - Langsiktig - Involvert - Engasjert
Din trygghet, vårt ansvar - langsiktige investeringer gir varige verdier.

Stavanger Investering er er opptatt av åpenhet rundt selskapets investeringer.
For overordnede konsernretninglinjer for innkjøp – les vår åpenhetsrapport

Kontakt

Brit Kristin S. Rugland

Daglig leder Stavanger Investering Eiendom
Tlf : [+47]  913 14 325
 
Brit Kristin har Bachelor of Business Administration, hovedfag i regnskap og Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært administrerende direktør i Navion Asa, direktør for Statoil Shipping og Maritim Teknologi og økonomidirektør for Statoil-konsernet. Tidligere verv omfatter bl.a. styreleder i Gassco AS i 11 år og medlem av Norges Banks Hovedstyre i 10 år. I dag er hun styreleder i Figgjo AS og i Kommunalbanken AS samt styremedlem i Norfund bl.a.

 

Stig Sivertsen

Drift & vedlikeholdsansvarlig
Tlf : [+47] 951 94 547
 
Stig begynte i selskapet i 2014. Han har vært ansatt 25 år Caverion, tidligere YIT, hvor han har vært salgsansvarlig servicetjenester og en periode som  Site manager på Statoils lokasjoner på Forus. Stig er ansvarlig for drift og vedlikehold av eiendommene i konsernet samt løpende oppfølgning av leietakerne.

Ole Kristian Rugland

Daglig leder Stavanger Investering
Tlf : [+47] 975 97 367
 
Ole Kristian begynte i selskapet i 2018. Han har en master i Finans, og har tidliger jobbet i SR-Bank og Sandnes Sparebank. Han kommer nå fra Skanem AS hvor han har vært CFO de siste 7 årene.