Bygger verdier

Stavanger Investering

Stavanger Investering AS er morselskapet i et privateid, internasjonalt industri og eiendomskonsern. Hovedvekten av industrivirksomheten er innenfor selvklebende etiketter gjennom Skanem AS og eiendomsinvesteringer gjennom Stavanger Investering Eiendom AS. I tillegg har selskapet og konsernet virksomhet innen produksjon av porselen i Figgjo ASVi er opptatt av at satsingene våre skal være til nytte nå – og senere.
 

Figgjo

Clarion Hotel Stavanger

Skanem

Internasjonalt og familieeid

Vi drives av å utvikle virksomheter der mennesker skaper noe sammen, der forberedelse møter mulighet, der kunnskap og teknologi møter kreativitet og løsningsorientering slik at gode resultater kan oppstå. 
Selskapet Stavanger Investering AS er eid av familien Rugland i Stavanger og er morselskapet i et privateid, internasjonalt industri og eiendomskonsern . 

Kontakt

Brit Kristin S. Rugland

Daglig leder Stavanger Investering Eiendom
Tlf : [+47]  913 14 325
 
Brit Kristin har Bachelor of Business Administration, hovedfag i regnskap og Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært administrerende direktør i Navion Asa, direktør for Statoil Shipping og Maritim Teknologi og økonomidirektør for Statoil-konsernet. Tidligere verv omfatter bl.a. styreleder i Gassco AS i 11 år og medlem av Norges Banks Hovedstyre i 10 år. I dag er hun styreleder i Figgjo AS og i Kommunalbanken AS samt styremedlem i Norfund bl.a.

 

Stig Sivertsen

Drift & vedlikeholdsansvarlig
Tlf : [+47] 951 94 547
 
Stig begynte i selskapet i 2014. Han har vært ansatt 25 år Caverion, tidligere YIT, hvor han har vært salgsansvarlig servicetjenester og en periode som  Site manager på Statoils lokasjoner på Forus. Stig er ansvarlig for drift og vedlikehold av eiendommene i konsernet samt løpende oppfølgning av leietakerne.

Ole Kristian Rugland

Daglig leder Stavanger Investering
Tlf : [+47] 975 97 367
 
Ole Kristian begynte i selskapet i 2018. Han har en master i Finans, og har tidliger jobbet i SR-Bank og Sandnes Sparebank. Han kommer nå fra Skanem AS hvor han har vært CFO de siste 7 årene.