Logo Sola Business arena
Logo Sola Business arena
sba_ready-confernece2

Om Sola Park

Sola Park er et ferdig regulert næringsområde kun 800 meter fra terminalbygget på Stavanger Lufthavn Sola og én km fra Solastranden. Området er regulert til flyplassrelatert virksomhet.  
 

...for development

Tett på Stavanger Lufthavn

Stavanger Investering Eiendom AS eier 46 000 kvm av det 55 000 kvm store næringsområdet som samlet gir et utbyggingspotensial på 110 000 kvadratmeter. I dag er 24.300 kvm utbygd i form av Clarion Hotel Air og et simulatorsenter for Thales Norway AS, og tilhørende energisentral. Infrastruktur som vei, vann og avløp er også på plass.

Tett på næringslivet

Visjonen for Sola Park er å skape regionens mest spennende og utviklende næringspark. Et dynamisk 24/7-senter som gir ny aktivitet og nye arbeidsplasser til regionen – et knutepunkt som tilfører den alltid åpne flyplassen ekstra aktivitet.
SP-ill2

Tett på fremtiden

Teknologi er en viktig del av Sola Park sin næringslivssatsing. Dette viser også igjen i leietakeren Thales som satser med sitt simulator-senter, som er Nord Europas mest moderne.
SP-ill4

Tett på miljø

Utsola Energisentral - en nærvarme og kjølesentral for Sola Park
Under hotellet er det boret 60 brønner som sørger for miljøvennlig oppvarming og kjøling av Clarion Hotel Air, Thales Treningssenter og eventuelle fremtidige bygg på næringsområdet. Sola Park har valgt å investere i en egen sentral for området. Dette for å sikre en effektiv energitilførsel og en langsiktig investering i fornybar energi til området. Målet er at energiavtrykket til alle byggene skal være lavest mulig.
SP-illt-energi

Kontakt

Brit Kristin S. Rugland

Daglig leder / Stavanger Investering Eiendom AS
Phone : [+47]  913 14 325
 

Stig Sivertsen

Driftsansvarlig / Stavanger Investering Eiendom AS
Phone : [+47]  951 94 547
 

Tett på havet

Thales%202B