Vilje, evne og lyst til å skape

Kunsten å skape verdier: Stavanger Investering drives av å utvikle og lage miljøer der mennesker skaper noe sammen. Der forberedelse møter mulighet kan store ting skje. Der kunnskap og teknologi møter kreativitet oppstår resultater. Selskapets filosofi er å tenke nytt, ligge på vent til det riktige prosjektet dukker opp og så gyve løs på det som kanskje er litt uventet.
Selskapet er et familieeid investering- og eiendomsselskap og selv om familien Rugland hadde næringseiendommer fra før, var det først i 2000 at eiendomssatsningen startet for alvor. Startskuddet gikk med oppkjøpet av splitter nye Clarion Hotel og etableringen av nytt bygg i Hesbygaten 5 i Stavanger sentrum øst.
 

Verdier


Langsiktighet  –  Involvering  –  Skaperkraft  –  Personlig engasjement
Din trygghet, vårt ansvar - langsiktige investeringer gir varige verdier.

Våre leietakere er våre "eiere"


Som investeringsselskap og eiendomsutviklere anser vi oss ikke som transaksjonsorienterte, men utviklingsorienterte. Vi leier ut våre næringsadresser – dere skal likevel føle dere som  eier av  bygningen som dere leier. Vi ønsker å beholde byggeprosjektene i vår portefølje. Når vi jobber med dere som leietaker ønsker vi å bli kjent med dere som samarbeidspartner og "eiere" av sluttproduktet. Vi involverer oss. Vi tror at en slik tilnærming skaper trygghet, gjensidighet og forutsigbarhet begge veier. Deres mål blir våre mål.
Derfor er vi også stolte over verdiene vi har bygget, og derfor blir dere også "eiere" av byggene.

 

Menneskene

Brit Kristin S. Rugland

Daglig leder / Prosjektutvikler
Tlf : [+47]  913 14 325
 
Brit Kristin har Bachelor of Business Administration, hovedfag i regnskap og Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært administrerende direktør i Navion Asa, direktør for Statoil Shipping og Maritim Teknologi og økonomidirektør for Statoil-konsernet. Tidligere verv omfatter bl.a. styreleder i Gassco AS i 11 år og medlem av Norges Banks Hovedstyre i 10 år. I dag er hun styreleder i Figgjo AS og i Rogaland Teater.

 

Om selskapet


 

Stig Sivertsen

Drift & vedlikeholdsansvarlig
Tlf : [+47] 951 94 547
 
Stig begynte i selskapet i 2014. Han har vært ansatt 25 år Caverion, tidligere YIT, hvor han har vært salgsansvarlig servicetjenester og en periode som  Site manager på Statoils lokasjoner på Forus. Stig er ansvarlig for drift av eiendommene i Maskinveien og på Utsola samt for eiendomkonsernets FDV systemer.

Oddvar Meling

Drift & vedlikeholdsansvarlig
Tlf : [+47] 959 92 212
 
Oddvar har arbeidet i Rugland eide selskap i 46 år. Tidligere i flere stillinger i Skanem Stavanger. Siden 2003 har han arbeidet i eiendomskonsernet. Oddvar er ansvarlig for eiendommene i Hesbygaten  og Ryfylkegaten.
Besøksadresse
Hesbygata 5
4014 Stavanger  
 
Postadresse
Postboks 1510
4093 Stavanger  
stvg-invest logo facett
stvg-invest logo facett
Besøksadresse
Hesbygata 5
4014 Stavanger  
 
Postadresse
Postboks 1510
4093 Stavanger