Stavanger Investering

Bygger verdier

Stavanger Investering er et annerledes investering- og eiendomsselskap.
Gjennom våre investeringer skal vi skape en sunn og lønnsom eiendomsutvikling, som skal komme alle involverte til gode; selskapet, våre leietakere, de umiddelbare omgivelsene og samfunnet vi lever i. Vi er opptatt av at satsingene våre skal være til nytte nå – og senere.

 

Vilje, evne og lyst til å skape

Vi drives av å utvikle miljøer der mennesker skaper noe sammen, der forberedelse møter mulighet, der kunnskap og teknologi møter kreativitet og løsningsorientering slik at gode resultater kan oppstå. Vår filosofi er å tenke nytt, ligge på vent til det riktige prosjektet dukker opp og så gyve løs på det som kanskje er litt uventet.
Stavanger Investering er et familieeid investering- og eiendomsselskap. Selv om familien Rugland hadde næringseiendommer fra før, var det først i 2000 at selskapet startet satsningen på eiendom for alvor. Startskuddet gikk med oppkjøpet av splitter nye Clarion Hotel Stavanger og byggingen av BI's lokaler i Hesbygaten 5.

Menneskene

Brit Kristin S. Rugland

Daglig leder / Prosjektutvikler
Tlf : [+47]  913 14 325
 
Brit Kristin har Bachelor of Business Administration, hovedfag i regnskap og Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært administrerende direktør i Navion Asa, direktør for Statoil Shipping og Maritim Teknologi og økonomidirektør for Statoil-konsernet. Tidligere verv omfatter bl.a. styreleder i Gassco AS i 11 år og medlem av Norges Banks Hovedstyre i 10 år. I dag er hun styreleder i Figgjo AS og i Rogaland Teater.

 

Hjem


 

Stig Sivertsen

Drift & vedlikeholdsansvarlig
Tlf : [+47] 951 94 547
 
Stig begynte i selskapet i 2014. Han har vært ansatt 25 år Caverion, tidligere YIT, hvor han har vært salgsansvarlig servicetjenester og en periode som  Site manager på Statoils lokasjoner på Forus. Stig er ansvarlig for drift av eiendommene i Maskinveien og på Utsola samt for eiendomkonsernets FDV systemer.

Oddvar Meling

Drift & vedlikeholdsansvarlig
Tlf : [+47] 959 92 212
 
Oddvar har arbeidet i Rugland eide selskap i 46 år. Tidligere i flere stillinger i Skanem Stavanger. Siden 2003 har han arbeidet i eiendomskonsernet. Oddvar er ansvarlig for eiendommene i Hesbygaten  og Ryfylkegaten.
Besøksadresse
Hesbygata 5
4014 Stavanger  
 
Postadresse
Postboks 1510
4093 Stavanger  
stvg-invest logo facett
stvg-invest logo facett
Besøksadresse
Hesbygata 5
4014 Stavanger  
 
Postadresse
Postboks 1510
4093 Stavanger